fredag 16 november 2012

Dagens kuriosa

Imorse, senast vid åtta, ställde sig en tant för att baka eller laga mat mittemot vårt vardagsrumsfönster, på andra sidan gatan. Där finns ett såkallat invånarshus som är ett ställe där det ordnas en massa program, som musiklekis, loppis, tillfälliga cafén och större och mindre fester. Man får låna det eller hyra det om man bor på området. Och varje dag händer det nåt.  Nå imorse ställde sig en tant i det stora fönstret i husets stora kök med ett förkläde på och satte igång med knådandet, kavlandet och rullandet. Det konstiga med det är att hon fortfarande håller på. En lång dag har den stackaren haft, och inte ser hon ut att vara färdig än. Nu har det joinat en del människor som smått hjälper till. Får se om det är stor fest i morgon.
Ja jag vet! Får man ens skriva ut att man är såhär medveten om vad som händer i ett fönster på andra sidan gatan?! Men o andra sidan. Vi har gardiner som slutar halvvägs i fönstret (ja huur snyggt är inte det?!) Så hon vet väl precis vad vi sysslat med idag, vi också. Vi hänger ju bara i detta rum. Fast hon har nog inte hunnit ta många pauser för att titta upp från det hon jobbat med.

2 kommentarer:

  1. Gå över och fråga om du får smaka... låter som en riktig bulltant in action! Troligtvis sjukt gott!

    SvaraRadera
  2. Alltså hon höll på i över 15 timmar!! De två,tre sista timmarna var det minst fyra typer som yrade omkring i hiskelig fart..Skojade med sambon att om där är fest idag måste vi ju gå över och fråga vad allt det bjuds på. ;)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)