måndag 12 november 2012

30 + 30

Bästaste Ninorna från vårt KBG-gäng som hållit ihop sedan förstaklass, firade på lördag tillsammans att de fyller 30. Som tema hade de 82. Tyvärr var det inte så många som försökt sig på kreativitet, men det var roligt att kolla vad de som satsat valt för kläder/accessoarer.
En kväll med massor av skratt, god mat, bål och dans. En lyckad fest med andra ord. Hem kom jag först kring fyra och det också bara för att Ninnis snälla man körde hem mig från festen.
Födisflickorna var ABBA som tydligen hade sin break-up 82.
En lite ung tös bakom bardisken. Hon var 5 veckor då hon var på stället för första gången på Ninnis och Jannes förlovningsfest förra året. Nu kunde hon redan alltmöjligt och trivdes mycket bra i rampljuset. 

Ninnis föräldrar. Ni ser ju vad han har kring halsen och hon har ju en rund fin babymage. ;) 

Det delades ut paket och fint ihoppysslade kort

30 ljus

och två vackra ljusblåsare

Så blev det dans och allsång på dansgolvet fram till morgonsidan.
 Jag gillar det med detta gäng, det är alltid sång. <3
Det enda dåliga med detta festställe är att det röks inomhus senare på kvällen/natten. Avskyr lukten i håret och kläderna. Inte orkar man ju börja tvätta hår då man kommit hem och så på morgonen luktar också sängen rök. Blä!

Men annors är det ju härligt att jag fått träffa mina gamla vänner så ofta som jag fått detta år. Det har jag nog saknat dessa år. Ni är ju bara härliga! Tack för en fin fest och grattis till er !! (fast Nina ju fyller först om nästan en månad på riktigt, ynglingen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)