fredag 19 oktober 2012

Sealife

Eftersom mamma också hade höstlov denna vecka så bestämde vi oss för att göra nåt tillsammans. Velade mellan Fallkulla gård och Sealife. Bestämde oss för att välja efter väder. Nå solen sken då vi steg upp, men innan tio började de mörka molnen hopa sig, så valet föll på Sealife. Och bra det för sedan regnade det hela resten av dagen.
Hade som tur vett nog att packa ner selen till den lilla typen. Det kom genast i användning. Han bara rusar framåt för att upptäcka. Nu slet han i kopplet och skrek då man försökte sakta ner farten så man sku se några fiskar också. Fast han ju gillar dem så fanns det ju så mycket annat att utforska här. Och massor med folk. Så en liten kort en kommer nog fort bort.I synnerhet en sådan som genast sku dyka ner i vattentankerna bara han sku få. Han försökte direkt dippa fingrarna i hajbassängen också, är ju van med våra tandlösa fiskar..
Rätt jobbigt att få bilder i den snabba farten och utan blixt
Denhär var fin. Tänk vilka underbara färger fiskar kan ha! 
Här borde man ha stått länge och tittat! 
Den glittrade som stjärnor den där fina fisken
Sjöhästarna, lika fina som vanligt. Fast de såg lite slöa ut på nåt sätt?  
Det var visst temat: Jellydisco. fint med de upplysta akvarierna med färgbytande lampor!



Här träffade vi våra fiskars lite större släktingar. Fina! Jag vill också ha ett jättestort akvarie till de våra!! Fast dethär var nog lite fullt med fiskar tyckte jag. 

Kanske det bästa med stället enligt Trull? En liten grotta.
Var det förresten någon Finlandssvenskarnas dag igår? Hela stället kryllade av svenskspråkiga, det var helt konstigt! Men rätt roligt att höra svenska vart man än vände sig.

Tack för en fin utfärd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)