måndag 17 september 2012

Storm

Det var det nästan ikväll då jag sprang min runda. Var lite orolig för att nåt träd sku falla på mig innan jag startade, men nej, jag överlevde nog! Det var ju inte ens så farligt förutom stundvis vid öppna områden som på åkrarna. Regnet också avtog en stund efter att jag startat och fortsatte bara stilla. Ja och luften, den kan man nog säga att var väldigt frisk. Inga problem med att fylla lungorna med luft ikväll, inte! I öronen hade jag som vanligt A state of Trance (episod någonting närmare 600). Varje vecka orkar Armin Van Buuren leverera super springmusik. O jag sprang fort ikväll. Hade pulsklockan på för första gången sedan vårvintern (fick äntligen batterina utbytta) och pulsen var inte alls så fasligt hög som jag trodde den sku vara. Bara då jag satte fart på i uppförsbackarna, men så ska det ju vara. Log i motvinden. Njöt. Men är nu slut. Fattar inte när folk påstår att de blir pigga och får energi då de sprungit. Jag är alltid helt slut och gillar därför spinga på kvällen innan jag lägger mig.
Sprang med mammasprings avlagda skor ikväll och nu kändes de lite bättre. De har kännts lite för lösa hittills då jag provat dem ett par gånger. Drömmer ännu om ett par perfekta.

2 kommentarer:

  1. Du är nog duktig som kommer iväg på länk!!!

    SvaraRadera
  2. Duktig och duktig, behöver det för att orka, fast det känns oerhört motigt ibland. :) Försöker nog sikta på minst två gånger i veckan, hellst tre om jag inte har en massa annat "livsviktigt" att göra.

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)