söndag 2 september 2012

Sista augusti

En bra dag. Solen sken och trots vinden var det rätt varmt bara solen inte gick i moln.
Var i parken i fem timmar. Grillade. Ja se, jag minns att grillen är framme på fredagarna nuförtiden! Lekte. Hindrade den minsta från att retas. Han har börjat reta andra. Eller är det att ta kontakt? Han följer efter (i synnerhet de som inte vill att han ska göra det) och krockar med den lilla gåkärran i den andras fordon tills den andra blir nervös. Jag bär bort honom. Han tar kärran och rusar efter igen. Proceduren upprepas. Många gånger.

Han har blivit ett majsätarproffs vid dethär laget! 

Tripp kom plötsligt till parken. Hade just tänkt ringa till skolan och säga att han får åka hem ensam. Tydligen hade de frågat honom själva. Bra så. Vet ni hör skönt det är att han klarar det själv nu?! Det sparar oss en massa tid och nerver. Det brukar ändå ta nästan två timmar fram och tillbaka då vi alla ska iväg efter honom. O då den minsta AVSKYR att sitta i vagnen. På morgonen vill han dock ännu gärna att vi följer honom. O visst gör vi det!

Denna hinner knappt äta sådant han tom. gillar då han bara ska leka

På fredag var det arga fåglar som var nerpackade i väskan. 
Efter att Tripp fått sig en grillkorv och en majskolv han också försökte han leka med Trapp och hans kompis. Men dessa bråkade och sprang bara undan.( Ett jobbigt team dessa två, bråkar mycket men gillar varandra ändå. Får se hur det blir i klubben nästa vecka, de är i samma grupp i år) Kanske Trapp "gav tillbaka" för att han inte alltid får vara med då Tripp går ut med sina kompisar på gården? Hur som hellst blev Tripp mycket sårad och gick bort från parken. Såg honom emellanåt men hem kom han först på kvällen då vi ropade in honom till middagen. O vilken olycklig typ det var som kom in. Kära nån så mitt hjärta blöder för mitt gryn. De hade igen retat honom för han usla bräda. O då det inte räckte retade de honom som person också. Fula saker som sårade så himmelens mycket att det rann tårar på min kära. Ingen vill leka med mig, alla bara retar. Undrar hur vi ska reda upp det här nu då. :(
Nå det blev lite bättre med filmkväll, hamburgare och franskisar. Lite.
Skrattade förresten åt skillnaden mellan pojkarna. Medan man alltid får påminna Tripp om att äta grönsaker (fast han faktiskt var vege i ett helt år då han gick i förskolan, helt av sig själv!) så rörde inte Trapp alls maten, han åt upp det mesta av grönsaksstängerna istället. Kan man få mera? O visst fick han ju det. Så hans fredagsmys bestod av morötter, paprika och gurka. Jag klagar inte! Den minsta verkar följa hans spår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)