måndag 10 september 2012

Idag då

Ja idag har det varit slappt i detta hus. Trapp meddelade i nåt skede på morgonen att han nog är sjuk. Huvudet värkte, magen värkte och han hade feber. Så han har legat stilla största delen av dagen på den utdragna soffsängen. Där har de chillat med lillebror som låtsassovit han med under täcket emellanåt. Såg en film vi lånade från bokbussen förra veckan. Ringde hem Tripp från kompisen (man har knappt sett av honom på sistone innan middagen) för att se efter Trapp den korta tid det tog för Trull och mig att lämna tillbaka några böcker och filmen till bokbussen.
Hans matsaldo för idag är en liten bit morot, efter morgonmålet då han ännu var ok. Stackarn. Inte ens pannakakan vi hade till efterrätt ville han ha av. Hoppas han mår bättre imorgon. O andra sidan. Tänk. Han har varit lugn, tyst och snäll hela dagen. Det är inte nåt som händer ofta.. Min ynkliga.

2 kommentarer:

  1. Känslan: å ena sidan så synd om dem. Å andra sidan SÅÅ SKÖNT då de EN ENDASTE dag är stilla! Och sedan samvetet som säger att så får man inte känna... Hoppas han kryar på sig i alla fall :)

    SvaraRadera
  2. Precis! :D
    Han var sig själv följande morgon igen. Men så var vi ute, kanske lite väl mycket (SAMVETET här igen!), och på kvällen fick han feber igen. ;)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)