fredag 21 september 2012

Då verkligheten hinner ikapp en..

Man hinner tänka på en hel del då man springer. Vågade mig in i skogen ikväll, backträning (egen stil, har inte en aning om hur man egentligen ska träna i backar) i de branta backarna. De är faktiskt så branta att jag inte än vågat ta med mig pojkarna för att se den fina utsikten uppifrån bergstoppen. Nerförsbacken är lång men passligt brant. Men det är där jag är lite orolig för det mesta. Orolig för att nåt stort djur ska komma fram bakom nåt träd. Rationellt tänkande, jag vet.. Men inget djur hoppade framför mig ikväll heller. Istället hann tankarna ikapp. Då jag kom ut på de mörka åkrarna (ovanligt med mörker nuförtiden, tyvärr) kan det hända att en tår eller två trängde fram.
Det bli annorlunda. Snart. Och jag har redan nu det jobbigt. Men tja. Det kan väl inte bli mycket sämre. Eller kan det?  Livet går framåt och jag får väl bara göra det bästa utav det. Fast det sticker i hjärtat.

Och jag tänkte på mammaspring medan jag sprang. Krya på dig! Det var förresten dina skor jag sprang i också ikväll. Så åtminstone dina skor varit ute och springa då inte du kan det. *insätt smile här om inte du mår illa av dem i skrift*

6 kommentarer:

  1. Vad är det för förändring på gång?

    SvaraRadera
  2. Både det ena och det andra, i vår familj (fast det blir först senare, hemmalivet tar slut och jag måste ta steget ut i det skrämmande, vet fortfarande inte vad jag ska göra sen) och i livet omkring vårt. Saker som påverkar familjen och "det som alltid varit". Vill inte skriva ut mer. :)

    SvaraRadera
  3. Hoppas att allt ordnar sig i alla fall! Kram!

    SvaraRadera
  4. Oj nej..men det brukar ju bli bra bara det blir klart. Kram

    SvaraRadera
  5. Kämparkram åt dj! Vet ju int va det är, men bra att du orkar ut på lenkki- det brukar hjälpa lite mot allt!

    Och hah, jag visste att blommorna INT e tulpaner- men däremot visste jag inte deras namn. Vet du? Jag är skitdålig på blommor! Vet ros och tulpan, typ.

    SvaraRadera
  6. Kultapallo har jag kallat dem, Rudbeckia Laciniata /tex. goldball,Hortensia eller goldenglow.

    Nå saken var nu att det kom lite out of the blue, visste inte ens att det tyngde mig sådär mycket. :/ Men ja, annors är det mitt sätt att lugna mig, att springa.

    Naadi, Ja vi får hoppas. Nu är allt bara så oklart och lite skrämmande. Kram på dig med!

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)