fredag 3 augusti 2012

Sommarens höjdpunkt

Igår blev det då äntligen av, resan till Borgbacken det talats om hela sommaren. Svärmor, svärsystern, sambon och de tre små. Vi kom tjugo tjugo minuter försenat eftersom bussbytet misslyckades så att vi såg bussen vi borde ha åkt med susa förbi medan vi väntade på att vår buss sku stanna. Så nu var vi där i "bara" 10 timmar och förtio minuter. Huhhuh! Men åtminstone kan man säga att vi använde pengarna väl! Hem kom vi först elva på kvällen efter ett snabbesök på Maccen för att köpa några hamburgare till bussen. En super dag!!

Har inte bilder från de värre maskinerna för antingen var jag med Trull i minihupimaskinerna eller så åkte jag ju i de värre med Tripp och där lönar det sig inte att ha en kamera dinglande kring halsen.

Den första maskinen Trapp rusade till var "Lohikäärme". Jag var helt paff men han gillade den massor! 
Det njöts av dyra popcorn (egen mat hade vi med men jösses, nästa år tar jag nog popcornen med också )

Nam!


Den lilla älskade maskinerna (här hästarna) men HATADE att köa.  Mellan 11 och ungefär halv ett var de smås köer ok, efter det fick man träna sina armmuskler med att hålla i den skrikande och slingrande masken, eller se den dramatiska parveln ligga där på den snuskiga marken och gråta. Efter åtta var det bara att springa mellan maskiner, eller om och om igen i samma. DET gillade vi alla! 

Deras mummi skämde bort dem med godsaker av alla de slag. Här smakar den lilla på den storas jätteslickepinne. 

Tur att man har en storebror som kan vakta en på maskiner där vuxna inte får åka med. Sötisarna!

Denna var lite spännande, han tänkte ju klättra ut över kanten då det blev lite tråkigt att bara sitta uppe i höjderna.. ;) 

De två yngre åkte i "maisemajuna" med mig. Det är alltid uppskattat! 

"Kotkotjuna", mycket tam maskin som den minsta älskade, isynnerhet då man inte längre behövde köa till den. Bara att stiga ur maskinen,ut genom porten och via sträckkodsläsaren in i maskinen igen.  

2 kommentarer:

  1. Ni var samtidigt med brorsan och hans familj där då. Idag var det not inte värre köer. Till de som var tänkte vi ta lite senare, men sista timmen regnade det. Då var vissa maskiner inte i bruk, tyvärr, som den sista på bilden jag tänkte åka med Axel medan gubben var med W i vekkula.Men nog tror jag de hann med det de orkade. Iallfall somnade de nog fort. Inte ett pip hördes efter vårt gonatt och då jag lite senare kikade in så sov de så sött...men antar att det kanske blir lite oroligt inatt. Får se. Men uppskattat var det. Nästa år är det min tur att åka. Tyvärr fick jag inte iår;)

    SvaraRadera
  2. Ja vissa hade problem med vinden igår också. Som paronama och pariserhjulet. Vi var nästa i kö för att stiga in i vagnen då det kom en man och sade att sorry-nu blir det reparation. Tripp var besviken, och jag med fast jag inte råkade ha kameran då heller. Har inte varit där på ååååratal.
    Ja i år hade jag isohupi så jag fick åka i de Tripp kunde komma med till. Han har ännu en bit till 140, som tur! ;)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)