onsdag 8 augusti 2012

Idag

Tog jag tjuren vid hornen och åkte till Itis på shoppingrunda till skolpojken. Han hade ETT par hela jeans innan så det var på tiden. Hamnade ha alla tre med mig, då sambon har sommaröppettider på jobbet och inte kommer hem förrän vid sju, och det var rätt så hemskt om jag ska vara ärlig. Fast den lilla för en gångsskull betedde sig hyfsat var mellansonen på jobbigt humör redan innan start. Men vi överlevde och har nu allt förutom skolväska och inneskor. Men det ska vi väl hinna med i nåt skede.


Vid två tillfällen fick de större prova på Angrybirdsspelet. omtyckt av dem men tycker nog det är ett rätt saftigt pris för nåt så enkelt. Det kommer väl bara en fågel och en gris med dessutom så man hamnar ju köpa till sedan. Men de var nöjda med att få prova. Eftersom de fick en hel del poöng fick de en fin AB tarra var också.


Tuffisen har blivit klädkräsen och måste absolut själv få välja sina saker. Hupparen och solglasögonen satt han genast på sig. 

Skorna är visst fjärde paret för i sommar. Vi valde likadanna som de förra (med hål på tårna) från Din sko. Väger inget och det råkade finnas två par kvar i butiken fast de var på rea, och ett par var i rätt storlek, tänk!
En angrybirdspenal med färgpennor, blyertspenna, linjal och pennvässare. A-B gummin.
Två par jeans från Kappahl. De ska vara smala för vår spinkis. Ett bälte eller egentligen två (för priset av ett).
Strumpor (från Lindex)
Fyra enfärgade t-skjortor (för 9.90 tillsammans!), en enkel,snygg, huppare och ett par röda solglasögon (som jag dock tyckte var lite små,men han SKU ha) från Stadium.
Vi var båda nöjda med köpen men inte blir det ju billigt det här.Loppis börjar dock vara jobbigt att hitta nåt på för pojkar i denna storlek. O så är han som sagt mycket medveten om vad han gillar och inte gillar.

4 kommentarer:

  1. ja det kommer väl den tiden då ens köpta kläder inte mera duger;)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar också Angry Birds, vill prova. :D Men jag håller med om att Rovio verkligen tar hutlösa priser för vissa saker. Själv håller jag mig till Angry Birds Space på mobilen, när jag inte kan sova.

    Min största kille är inte alls så medveten om hur han klär sig, önskar ibland att han vore det. Fast det kanske inte är nåt att önska? Få se om det ändras. Sen sitter man där och pungar ut dyra plagg, när ungarna bara vill ha kläder från Junkyard. :P

    SvaraRadera
  3. Nå intresset väcktes som tur först på ettan, alltså förra året, så vi har klarat oss bra hittills. :) O i denna familj är det nog tyvärr budgetvarianten som får duga. Men visst är det jo roligt att se att han vet precis vad han vill. :) O du milde vilka draman det utlöses ibland då nåt favoritplagg är i tvätten. :D
    Hoppas modet i skolan har hållts det samma. ;)

    SvaraRadera
  4. Vår treåring är nog medveten, han väljer själv och ibland får man nog lirka. Men oftast är hans färgkombinationer inte helt horribla. Han har nog ett bättre öga än hans far, så tur att han väljer själv;)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)