onsdag 30 maj 2012

Små glädjeämnen

Som att man inte behöver byta stöpsel mitt i dammsugningen för att räckas. Att man inte hamnar locka in rosken i munstycket. Ja och det bästa, den har grön sladd, tänk!
Min nya kompis.

Fina födisblommor pryder ännu bordet, lyx!

Dessa gillade mest lådan presenten kom i. Det dekorerade huset bor nu på balkongen.

Jag hittade urfina trädgårdsvantar i Anttila. Fast plasten fick hål på en dag.Tyvärr!

Denna fina bestämde sig för att gratulera mig på 30-årsdagen och vecklade ut sina underbara blad.

4 kommentarer:

  1. Älskar din nya dammsugare med EXTRA LÅNG SLADD och din finfina orkidé. Pojkarna är så klart fina också, men det visste du ju redan ;)

    SvaraRadera
  2. Blommor och dammsugare, små glädjeämnen:)
    Men ack så behövliga:)

    Hoppas festen blir bra för den lille 5åringen!!Grattis till stora pojken!

    SvaraRadera
  3. Jätte fina blommor du fått. Fast dammsugare till födelsedagen skulle inte jag kunna uppskatta, grön sladd eller inte ;D

    SvaraRadera
  4. Ja förvånadsvärt mycket har det stört mig att måsta byta stöpsel då pojkarnas rum ska dammsugas, ofta blev det osuget. ;) Nu har jag ingen orsak att skippa det längre. Orkidén är jag glad för, det är andra gången jag får en att blomma igen. :) O hih, jo jag tycker det såhär heelt opartiskt. ;)

    Veronica, nå precis. :) Festen var lyckad, bääästa kalaset någonsin. (Första kompiskalaset) Fem blir han dock först nästa vecka, än är han min lilla fyraåring. ;)

    Ja, mamma vet vilka som passar mig. ;) Nå jag uppskattar, den förra har varit sönder sedan typ hösten, gissa vilken skillnad det är att suga med en ny och hel! :D

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)