tisdag 8 maj 2012

Glassväder

Tripp hade tandläkare imorse. Stackarn hade ett hål och erosion på en av bak(mjölk)tänderna. Inte bra. Då är det ändå vi som borstar dem för det mesta så det har ju gjorts noggrannt. Nu kommer han att få springa hos tandläkaren hela tiden för nästa vecka ska vi pga. oordningen som råder bland tänderna i munnen, alltså tandreglering. Så ska han två gånger också nästa månad. Det börjar vara grejjer i kalendern igen.. Kom ihåg!


Trapp, han var ute i nästan åtta timmar idag. Fattade ju inte det då vi var i parken, att de hade varit där med klubben också hela tiden. Ätit mellanmål och lekt där. Fast min son har tydligen orkat hela dagen på bara några vindruvor, allt det andra var ouppätet då jag kollade i lunchlådan då vi kom hem. Att han orkar.  Åtminstone åt han middag i kväll, för ovanlighetens skull. Stackarn har förresten helt röda öron. Han är så jätte ljus. Borde ha fattat att smörja de stackars små öronen som ju trycks ännu lite utåt med kepsen på.

Lightning Mcqueen & friends var och lapade solsken i parken

Då vi gick hemåt tog vi en sväng till butiken och avnjöt årets första uteglassar i "underbart grön miljö"..
 Jag valde en till mig själv också men fick nog bara smaka några slickar på den..
Han tyckte den var hans nämnligen. Han hade glass i pannan också i nåt skede.
Själv har jag äntligen fått lite färg i ansiktet också. Stundvis var det så varmt att jag tog av mig tröjan också, men då vindpustarna kom (och det gör de ofta i vår blåsiga park!) kände man nog att det inte ännu är sommar. Men snart gott folk, snart! Tänk!

3 kommentarer:

  1. Man får fort färg då man är ute flera timmar om dagen..det har jag märkt redan :)
    Härligt är det iallafall med VÅR!!!!

    SvaraRadera
  2. Ja, nog är det varmare nu. W kom springande på morgonen "Pappa en orm" visst hade han rätt. Lillakatten höll på och leka med en liten huggorm....så nog är det varmare när även de hittar fram.

    SvaraRadera
  3. Visst är de härligt!! :)

    Uj veronica, där är jag nästan lite glad att vi bor här i stan, borde väl finnas mindre ormar.Ändå är jag jätterädd för dem då jag rör oss i våra små skogsdungor här i närheten. Urk,urk!

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)