tisdag 22 maj 2012

En bra kväll

Igår då vi hämtat Tripp från skolan valde vi att njuta av den underbara, varma eftermiddagen/kvällen. Istället för att gå direkt till bussen gick vi via butiken för att köpa lite dricka och fortsatte till sjukhusområdets park (ligger mellan skolan och busshållplatsen). Det är så konstigt. Med livligt trafikerade vägar på tre sidor om parken bildar den som en grönskande oas i mitten, där man nästan glömmer var man befinner sig då man ser sig omkring. Igår var vi dessutom helt ensamma där trots det fina vädret så pojkarna fick härja fritt på det stora området. En mycket välkommen liten paus i vardagen. Så enkelt men så skönt.

Tre glada, randiga pojkar. Mina älskade! 

Små hinder för vissa är stora för andra. Två gånger föll han ner med huvudet före,men inte gjorde det nåt.

Terapiställningarna är riktigt bra klätterställningar också

Trapp utmanade Tripp. Kan du klättra till den högsta?! Visst kunde han ju det,pappas pojke. 

Medan den lilla gick omkring och njöt av bladens sus, vår trädkramare.

lilla sommarbarnet njuter!

På kvällen förvånade jag mig själv genom att hoppa upp och ner av glädje då det kom ett mail att det nu finns kobajs att hämta, så mycket man vill på ängen intill palstorna. Inte alla som blir glada av en sådan nyhet tror jag. Men själv gick jag iväg för att lassa skottkärran full då ungarna somnat. Måste ta med mig svarta sopsäckar ikväll för att spara lite mer. Denna sommar ska allt bli stort och fint. Hoppas jag!

5 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder på dina randiga pojkar! Den där grönskan som bara finns i början på sommaren utgör en underbar ram!

    SvaraRadera
  2. Fantastiska bilder, så grönt och så rofyllda gossar!!

    SvaraRadera
  3. Tack! Det var nog omgivningen som gjorde bilderna, sååå vackert såhär i början av sommaren, som du säger Mia!
    V- rofyllda och rofyllda, men utrymme att göra volter på. ;)

    SvaraRadera
  4. Alltså viLket härligt ställe ni bor på! Bilden på Trull i mitten bland björkarna är så fin att det nästan tar ont i bröstet. Och fy så hemskt med dina tulpaner, är så ledsen :(

    SvaraRadera
  5. Ja riktigt där bor vi ju inte,men ja den där platsen får nog alla att le lite bredare! :) O tack! Ja det var nog inte roligt det. Egen gård kan man skydda lite bättre, folk tycks tro att man får ta vad man vill från det öppna området där palstorna är. :(

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)