måndag 30 april 2012

Om att sova

Man kan ju lite fundera på hur mycket jag nu kommer att verkligen sova inatt. Eftersom Tripp och pappan i huset åkte iväg på en liten klättringsutflykt till Puumalas skogar över natten sover Trapp och Trull i vår säng.. Trapp menade att han sku vara jätterädd att sova ensam i pojkarnas rum, där Tripp brukar sova ovanför honom i våningssängen. Så nu sover de båda i vår säng med Trull. Det har redan vaknats fast huuur många gånger. Vatten,vatten. Den lilla sitter där och pekar på hyllan och smackar med läpparna, man vet nog vad han vill. Trapp igen störs av hans oljud och bökande. Dessutom ligger där säkert tio mjukisdjur och så har han med sin egen kudde. Inte det bästa sovsällskapet men nog är det rätt mysigt med de två små där, utbredda över hela sängen. Tills man vill sova..

4 kommentarer:

  1. Lycka till;)

    Ja, här har vi en som gapar Vatten!!! Men vissa dagar går det bra. Är nu stenhård att han dricker i köket före han går till sängen och ger inte efter fast han gapar om det då han skall sova. Lite bättre har det gått och vissa nätter har han sovit till 6! Men då ropar han kisa igen;)

    SvaraRadera
  2. Oj, du lyckas vara SÅ hård.Här har vi ju först nyligen ens kommit ifrån nattamningen, att neka vatten känns lite föör hårt för mesen i mig. ;)

    Ja inte blev det nu så mycket sömn, som jag gissade. Fick för första gången på länge också byta lakan(eller täcka med handdukar..) och söka fram nya kläder (två gånger då han lyckades kissa ner byxorna sen då han gick på toaletten också).

    SvaraRadera
  3. Ibland lyckas jag vara hård ibland ej. Förra veckan gav jag nog bara vatten fort som bara den för att få gå och lägga min täppta näsa igen;)
    Men har börjat säga redan på dagen "inte dricka vatten bara sova hela natten" ;)

    SvaraRadera
  4. Hih, har du hittat på mantran helt själv. :)

    Det är ju lite just det. Han ställer till med en sådan himla kalabalik om inte han får det han vill (vatten i detta fall) att ingen kan sova. Man hör tom. tjutet genom öronproppar och dynor från andra sovrummet om han vrider på volymen..inte det bästa i ett höghus. :/

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)