fredag 20 april 2012

Hår och plättar

En rätt vanlig torsdag. Klubb-och parkdag. Men lite kortare för vi måste iväg efter Tripp till skolan då sambon var och klättra. För honom var det dock en lite annorlunda dag. Han ringde och meddelade att han blivit av med vinterpälsen, alltså doppat sig. Frågade om det var meningen. Nej. Inte heller var det frågan om vatten. Han hade parkerat på nåtslags ställe där det blir mull av smutsvatten i bassänger. Såg en man en bit längre bort och tänkte gå och fråga om det stör att de lämnar bilen där medan de går in i skogen och tar lite bilder (klättring,klättring..) . Började promenera mot nåt han trodde var asvalt. Men sini det var inte asvalt, det var slemmigt bajsvatten och han sjönk ner till axlarna! URK!! Då han skrapat bort av bajslagret med en sten hade hans kompis (vars bil det var) varit barmhjärtig och låtit honom hoppa in och med fönstrena öppna åkt tillbaka till sambons jobbplats för att tvätta kläder, ta en dusch och plocka åt sig lite nya kläder (tur för honom att de säljer klättringskläder där). Så hade de åkt iväg till ännu ett annat ställe för att klättra innan det var dags att gå till jobbet.

På kvällen klippte jag också de två yngres hår. Den underbara mulleten på minstingen, med den sååå söta locken, *knips*. Sambon sa genast då han såg honom att han ser minst ett halvt år äldre ut nu. Trapps ansikte kommer också mycket nättare fram och han ser också äldre ut. Tripp, som verkligen sku behöva klippas vägrade däremot. Får se om vi sku komma på nåt att muta med..

Lite ojämt då han plötsligt inte villa sitta still längre och maskinen vill de inte att jag ska använda.
Nu ser man ändå vans vackra huvud mycket bättre. 

och den lilla trimmades lite i nacken och pannluggen.

Så tog jag efter mammaJezzica och stekte plättar till en plättkaka för brinnkära livet med två stekpannor så den sku hinna in i ugnen också innan det var dags för middag. Oj vad gott det blev! Man kan ju variera innehållet och plättarnas ingredienser hur mycket som hellst. Nu blev det med köttfärs och sojakross, tacosås och vita bönor,lite söt chilisås samt OST!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)