fredag 9 september 2011

Fredag

Den segaste dagen på länge. Med hot om rullande huvud då jag blev tvingad att stiga upp en timme innan väckarklockan ringde och jag knappt fått sova en blund mellan små som ville dricka mjölk,små som ville dricka vatten och små som kissat ner sängen. Ni får själv klura ut vem det är frågan om, den äldsta sov dock duktigt kan jag säga. Han har faktist alltid gjort det. Ja eller nog ammades han om nätterna han också tills han var två men då var det ju bara han, så det var inga problem.
Fick åtminstone iväg mig och de yngsta till Prisma på uppköp och bestämde att vi sku ha film och pizzakväll ikväll. Det har vi inte haft på en tid. Såg på Näin koulutat lohikäärmeesi   och åt Grandiosa pizza. Uppskattat av alla förutom en i familjen. En liten trött en som nu är i total babymatsstrejk och bara vill äta själv. Hellst sku han ha ätit pizza han med men det fick han inte så gråtande somnade han halvvägs i filmen. Filmen var lite hurja (men rolig och fint gjord), fast vår fyraåring är ju rätt van (tyvärr). Mer spännande (ja alldeles för spännande) var det då pappan försade sig medan han nattade..att det finns björnar också i Finland. :D
De tre fina papporna
Det är inte alla babydockor som kan breikka såhär. ;)
Kuckuu!! Ämbaret underhöll dem en god stund (tills det slutade med gråt)
Det fina fönstret, perfekt, ljus,"hängplats"
Nu ska jag ännu vänta på att sista maskinen så småningom tvättat klart och hänga upp några korgar tvätt. Så tänker jag ta ett glas vin och kanske titta på nåt roligt till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)