onsdag 21 september 2011

Blah.

Gissa hur bra vi sov inatt?! Halvdöd förde jag den äldsta sjuklingen till skolan till 8, det var skolfotografering idag. Kom hem via butiken,klädde på Trapp och förde honom (också ännu sjuk) till klubbens fotografering till 9.30 som sedan tog längre än jag trott. Trull fick tyvärr inte komma på syskonfotot då han hade såpass mycket feber och snor ännu på morgonen.
De sku harit så fina på syskonfotot i sina likadana blusar!
 Kom hem, åt en croissant i farten, fick ett samtal av Linda  som var snäll och plockade upp mig och förde mig till Tripps skola med bil medan jag gick igenom vilka vinterkläder och kläder jag ville låna till Trull. De kommer ju inte precis att behöva dem där i Nepal innan december då de kommer hem igen. Fick sitta och läsa dagens metro-tidning medan jag väntade på att lektionen tog slut. Gu´så söta alla de små skolbarnen var då de vällde ut ur klasserna i sina fotograferingskläder! Gick mot bussen, just innan hållplatsen då jag sku gräva fram bussbiljetten ur hans väska märkte jag att glasögonen blivit kvar i skolan. Så det var bara att vända om och gå tillbaka de 800m för att sedan få börja om hemresan. Jag hade gummistövlar,de snygga, och led  för varje steg jag tog. Har så,så ont i varendaste en kroppsdel. Huj!
Så har vi degat inne sedan sambon for på jobb kring två.
storabror gjorde lillabror mycket lycklig med en liten åktur

Lagade god mat. Tredje dagen i rad åt de inget, bara minstingen tyckte om min goda grönsaks-korvsoppa. Blev onödigt arg på ungarna. "Det finns massor med barn som dööör av hunger och ni beter er såhär!"  
dessa har vi ätit av (lite modifierade) denna vecka, mycket gott enligt de vuxna i familjen
Kämpade med att hänga upp gardinerna jag köpte på loppis, fick ta matbordet till hjälp, ingen chans att jag räcks att hänga upp dem med kökspallen. Ibland önskar jag min några centimeter längd till.

De passar perfekt! 3€ fick jag dem för, tjockt tyg och breda gardiner. Glad, mycket glad!

Så fick jag höra att min kompis förra veckans måndag hade fått den hemska domen av läkarna, sådär en vecka kvar. Cancer. Hatar! Hatar! Hatar! Men från hjärtat får ingen henne bort! Vi var ett gäng som hängde ihop, växte upp, i många,många år. Sedan var det  jag som trillade bort. :(  Men minnena från tiden innan det, de får en att le.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)