lördag 2 juli 2011

En varm lördag

Termometern visade väl närmare 30 grader då vi gick ut idag. Började med mellanmålsköp till närbutiken och fortsatte till en skolgård för att klättra lite. Uppmanade dem att inte åka rutchkana då rumporna högst antagligen sku ha överhettats. Stackars Trapp föll då han balanserade och då det var grusunderlag blev det fula sår på knäna. Duktigt klarade han sig utan större panik tills han såg blodet rinna. Två stora och ett litet muminplåster gick åt. Det har faktist gått åt en hel del plåster nu på sistone, så de är alltid med.
På palstan stoppade vi simbassängen i diket och fyllde den. Vet inte om man får göra så. Men stället vi hade den på förra året behöver jag till minstingen så han inte blir alldeles sur. Inte kan man ha honom sittandes i vagnen heller i timtal.  Så sprang det två små nakkedajjer omkring i några timmar. Hade ju inga simpparen med då inte vi planerat bassängfyllandet. Idag ville de ju knappt hem, fast inte fick jag gjort nåt endå då minstingen var vaken hela tiden.
Så åt vi hemlagad pizza och ungarna,de två äldre alltså, lade sig alltför sent. Men kanske man ska göra så på sommaren, i alla fall på lördagar. Njuta lite liksom. Dessutom var ju morgonen ett nytt rekord. De två äldre vaknade efter 9!! Tyvärr hade minstingen en usel natt och ville stiga upp redan tidigare, han trodde väl bröderna var uppe redan som de brukar. Han har tydligen fått snuva som stör då han ligger. Hoppas det går fort om för jag sku verkligen behöva sova!
De fick själva fylla den sneda bassängen
en handduk hade jag också i "verktygslådan",man vet ju aldrig vem som blir blöt och när
ibland har de sina fina stunder
De fick likadanna skor igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)